1. Razılaşmanın mövzusu.
    • Bu müqavilə https://healthy-food-near-me.com veb saytı üçün etibarlıdır və bu saytların istifadəçisi ilə saytların sahibi (bundan sonra https://healthy-food-near-me.com) arasında bağlanır. )
    • Bu Saziş, İstifadəçinin Şəxsi məlumatlarını və https://healthy-food-near-me.com saytının istifadəçilərindən aldığı digər məlumatların alınması, saxlanması, işlənməsi, istifadəsi və açıqlanması qaydasını müəyyənləşdirir. İstifadəçi şəxsi məlumatları doldurur.
    • Məlumat, elan yerləşdirmək üçün saytdan istifadə edin: https://healthy-food-near-me.com saytları, İstifadəçi bu Sazişi diqqətlə oxumalı və şərtləri ilə tam razılığını bildirməlidir. Bu razılaşma ilə tam razılığın təsdiqlənməsi saytın istifadəçi tərəfindən istifadəsidir.
    • İstifadəçinin bu müqavilənin şərtləri ilə razılaşmadığı və ya müqavilə bağlamaq hüququ olduğu və ya səlahiyyətli şəxs olmadığı təqdirdə məlumat, elan yerləşdirmək, saytdan istifadə etmək hüququ yoxdur. adından məlumat yerləşdirilən şirkətin, elan.
    • Saytdan istifadə edən saytlarda məlumat yerləşdirməklə istifadəçi şəxsi məlumatları daxil edir və ya bu məlumatları başqa bir şəkildə təqdim edir və / və ya saytda hər hansı bir hərəkət həyata keçirir və / və ya Saytın hər hansı bir hissəsindən istifadə edərək İstifadəçi açıq şəkildə bu müqavilənin şərtləri və https://healthy-food-near-me.com saytına bu Sazişin şərtlərinə uyğun olaraq istifadəçi şəxsi məlumatlarını almaq, saxlamaq, işləmək, istifadə etmək və açıqlamaq hüququ verir.
    • Bu Saziş, vəhttps: //healthy-food-near-me.com, istifadəçinin şəxsi məlumatlarının və digər hər hansı bir məlumatın https ilə məxsus olmayan və ya işlədilməyən üçüncü şəxslərə qəbulu, saxlanması, işlənməsi, istifadəsi və açıqlanmasına görə məsuliyyət daşımır. : //healthy-food-near-me.com və AvtoTachki işçiləri olmayan şəxslər .com, İstifadəçi bu şəxslərin saytlarına, qidalarına və ya xidmətlərinə https://tk. .com və ya bülleten. Anlaşma baxımından məxfi olan bu Müqavilə saytın verilənlər bazasında şifrəli vəziyyətdə saxlanılan yeganə məlumatdır və yalnız http://healthy-food-near-me.com saytında mövcuddur.
    • İstifadəçi təhlükəsizlik və şəxsi məlumatlarını və icazə məlumatlarını qorumağa laqeyd yanaşması halında üçüncü şəxslərin hesaba və Şəxsi və digər istifadəçi məlumatlarına icazəsiz giriş əldə edə biləcəyini qəbul edir. https://healthy-food-near-me.com bu cür giriş nəticəsində yaranan itkilərə görə məsuliyyət daşımır.
  2. Fərdi məlumatların alınması proseduru.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Buna görə xidmətlər göstərmək üçün çərəzlər, məsələn, ziyarətlər arasında məlumatları səbətdə saxlamaq;
    • İstifadəçinin IP ünvanı.
  2. Bütün məlumatlar tərəfimizdən toplanır və olduğu kimi məlumatların toplanmasında dəyişmir. İstifadəçi şəxsi məlumatlarla əlaqəli etibarlı məlumatların verilməsindən məsuldur.https: //healthy-food-near-me.com zəruri hallarda təqdim olunan məlumatların doğruluğunu yoxlamaq və təqdim olunan məlumatların təsdiqini tələb etmək hüququna malikdir. lazım olduqda, İstifadəçiyə xidmətlər göstərmək.
  3. İstifadəçi məlumatlarından istifadə qaydası.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Verilənlər bazasına girişin təmin edilməsi şərtləri.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • bu cür məlumatları və məlumatları tələb etmək və almaq hüququ olan dövlət orqanlarının əsaslı tələbləri ilə;
    • https://healthy-food-near-me.com saytının fikrincə, İstifadəçi bu Müqavilənin və/və ya https://healthy-food-near-me.com və digər müqavilələrin şərtlərini pozarsa İstifadəçi.
  7. Bu məlumatı necə dəyişdirmək / silmək və ya abunəlikdən çıxmaq.
  1. İstifadəçilər istənilən vaxt edə bilərlər dəyişdir / sil Şəxsi məlumat (telefon) və ya abunəlikdən çıxın. İstifadəçi haqqında məlumatın olmasını tələb edən https://healthy-food-near-me.com saytının bəzi xüsusiyyətlərinin işi, məlumatın dəyişdirilməsi/silinməsi anından dayandırıla bilər.
  2. İstifadəçinin şəxsi məlumatları İstifadəçi tərəfindən silinənə qədər saxlanılır. Fərdi məlumatların silinməsi və ya başqa bir şəkildə işlənməsi barədə İstifadəçinin kifayət qədər bildirişi İstifadəçi tərəfindən göstərilən elektron poçtuna göndərilən məktub (məlumat) olacaqdır.
  3. Məlumatların qorunması.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Suallarınız olarsa əlaqə ünvanı.
  4. Təqdim etdiyiniz məlumatlarla bağlı suallar, istəklər, şikayətlər halında, Support@healthy-food-near-me.com elektron poçt ünvanı ilə əlaqə saxlayın. Yazılı müraciət əsasında və şəxsiyyətini və səlahiyyətini təsdiqləyən sənəd təqdim edildikdə, istifadəçiyə verilənlər bazasının yerləşməsi barədə məlumat əldə etmə qaydası barədə məlumat verə bilərik.
  5. Məxfilik siyasətində dəyişikliklər.
  6. Məxfilik siyasətinin şərtlərini dəyişdirə bilərik. Bu vəziyyətdə, şərtlər səhifəsindəki versiyanı əvəzləyəcəyik, buna görə vaxtaşırı yenidən yoxlayın https://sağlam- qida-yeni-me.com/ gizlilik müqaviləsi Sazişdəki bütün dəyişikliklər dərc edildiyi andan qüvvəyə minir. Saytdan istifadə edərək İstifadəçi Saytdan istifadə edərkən qüvvədə olan mətndə Məxfilik Siyasətinin yeni şərtlərini qəbul etdiyini təsdiqləyir.
  7. Əlavə şərtlər.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Məxfilik Siyasətinin hər hansı bir təklifi, bəndi və ya onun bir hissəsi daxil olmaqla hər hansı bir müddəanın qanuna zidd olduğu və ya etibarsız sayıldığı təqdirdə, bu, qanuna zidd olmayan qalan müddəaları təsir etməyəcəkdir, tam qüvvəyə malikdir və etibarlıdır və etibarsız olan hər hansı bir müddəa və ya Tərəflər tərəfindən əlavə tədbir görülmədən həyata keçirilə bilməyən bir müddəa, onun etibarlılığını və həyata keçirilməsinin mümkünlüyünü təmin etmək lazım olduğu dərəcədə dəyişdirilmiş, dəyişdirilmiş sayılır.
  3. Bu razılaşma, reklam yerləşdirilməsi də daxil olmaqla Saytdan istifadə etdiyi andan etibarən istifadəçiyə aiddir və şəxsi məlumatlar daxil olmaqla saytda istifadəçi haqqında hər hansı bir məlumat saxlanana qədər etibarlıdır.